Başörtüsü ile karne almaya giden öğrencinin

Başörtüsü ile karne almaya giden öğrencinin hakarete uğradığı iddiası -AK Parti Manisa Milletvekili Özdağ: Öğrencimize yapılan hakaretlere seyirci kalmayacağım, olayın takipçisiyim


MANİSA (A.A) - AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisada bir kız öğrencinin başörtüsü ile karne almaya gittiği için hakarete uğradığı iddialarının takipçisi olacağını bildirdi.
     Özdağ, yaptığı yazılı açıklamada, Manisa Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoyu aradığını ve Manisa Valisi Halil İbrahim Daşözün talimatıyla soruşturma başladığını belirtti.
     Ailenin emniyete giderek suç duyurusunda bulunduğunu ifade eden Özdağ, açıklamasında şunları kaydetti:
     İnsanlarımızı başı açık başı kapalı, kısa etekli, uzun etekli, inançlı inançsız gibi tasvip etmeye kimsenin hakkı yok. İnsanlar mezhepleriyle, kimlikleriyle, kıyafetleriyle tasvip ve takdim edilmezler. İnsanlar insanlıklarıyla, dürüstlükleriyle takdim edilirler. Türkiye bunları aştı zannediyorduk, ama birilerinin hala aynı yerde olduklarını gözlemliyoruz. Türkiye demokratik hukuk devletidir. Bu hukuk devletinde de bu olayla ilgili hukuki işlem başlamıştır. Ben de bir Manisa milletvekili olarak bu işi sonuna kadar takip edeceğim ve gereğinin yapılmasını sağlayacağız.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım / Medat Şenay
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Başörtüsü ile karne almaya giden öğrencinin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER