Başmakçıdan kısa kısa

Başmakçıdan kısa kısa -Kaymakam Ali Polat köyleri gezdi (Fotoğrafı)


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Başmakçı Kaymakamı Ali Polat, ilçeye bağlı köyleri gezerek, vatandaşlarla bir araya geldi.
     Polat, kendisine eşlik eden Ekinlik, Sarıköy, Aşağı Beltarla köylerinin muhtarlardan köylerin yatırım durumu ve sıkıntıları hakkında bilgi aldı. Köylülerle sohbet eden Polat, ihtiyaç sahibi kişilerin kaymakamlığa bildirilmesi konusunda vatandaşlardan yardım istedi.
     Polat, köydeki okulları da gezerek buralar hakkında bilgi aldı.
    
     -Başmakçı Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinden mevlit
    
     (Fotoğraflı)
    
     Başmakçı Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi tarafından kazalara karşı önlem olması için her yıl okutulan Mevlid-i Şerife Kaymakam Ali Polat ile Belediye Başkanı Halil Özcan katıldı.
     Başmakçı Pazaryerinde düzenlenen programda, yemek pişirilerek vatandaşlara dağıtıldı. Programa katılan yüzlerce vatandaş, edilen dualar için el açtı.
     Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ersan Temel, yaptığı açıklamada, her yıl geleneksel olarak okuttukları Mevlid-i Şerif programına katılımın yüksek olduğunu ve bundan da mutluluk duyduklarını söyledi.
     Kamyoncu esnafının ömrünün yollarda geçtiğine değinen Temel, Kazalar ve belalar ile her an karşı karşıyayız. Tertip ettiğimiz bu programda da dua edelim ki kazalardan, belalardan korunalım istiyoruz. Yemek ikram ettiğimiz halkımızın duaları ile sağlıklı olarak yollarda mesleğimizi yapmaktayız dedi.
    
     Muhabir: Esma Eser / Ekip
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Başmakçıdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER