Basketbol: Türkiye Basketbol 3. Ligi

Basketbol: Türkiye Basketbol 3. Ligi -Bilecik Belediyespor Menajeri Tetik: Play Offa kalabilmemiz için Düzce Belediyesisporu yenmemiz gerekiyor


BİLECİK (A.A) - Türkiye Basketbol 3. Liginde mücadele eden Bilecik Belediyespor menajeri Dilaver Tetik, Play Offa kalabilmeleri için Düzce Belediyespor maçını kazanmaları gerektiğini bildirdi.
     Tetik, yaptığı açıklamada, Düzce Belediyespor ile ilk yarıda oynadıkları deplasmanda 9 sayı farkla yenildiklerini ve 31 Martta kendi sahalarında oynayacakları karşılaşmada rövanşı almak istediklerini kaydetti.
     Karşılaşmaya seyircinin ilgi göstermesini beklediklerini ifade eden Tetik, Takımda şu anda sakat ve cezalı oyuncu bulunmamakta. Zorlu karşılaşma öncesi her zaman olduğu gibi bu zorlu karşılaşmada da seyircimizi salona bekliyoruz. Bu sezon evimizde gerçekten çok zorlu karşılaşmalar oynadık. Bölgesel ligden 3üncü lige yükselirken bizlere hep destek olan taraftarımıza buradan teşekkür ediyorum. Play Offa kalabilmemiz için son derece önemli olan Düzce Belediyespor maçını kazanacağımızı inanıyorum dedi.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Basketbol: Türkiye Basketbol 3. Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER