Basketbol: Tekerlekli Sandalye 1. Ligi

Basketbol: Tekerlekli Sandalye 1. Ligi -Ordu Belediyesi Basketbol Şube Sorumlusu Karagöl: Ligde ikinci galibiyetimizi Aydın Engelliler Spor Kulübü karşısında aldığımız için çok mutluyuz


ORDU (A.A) - Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Ordu Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, hafta sonu deplasmanda oynadığı maçta Aydın Engelliler Spor Kulübünü 75-60 mağlup ederek ligdeki ikinci galibiyeti aldı.
     Ordu Belediyesi Basketbol Şube Sorumlusu Cevat Karagöl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ligde ikinci galibiyetimizi Aydın Engelliler Spor Kulübü karşısında aldığımız için çok mutluyuz dedi.
     Takımın lige çok iyi başladığını belirten Karagöl, Aydın Engelliler Spor Kulübü yeni oyunculardan kurulu ayrıca ligin de yeni takımı. Böyle bir takımı kendi sahalarında yenmeyi başarabildik diye konuştu.
     Takımda her şeyin yolunda gittiğini ifade eden Karagöl, şunları kaydetti:
     Ligin başlamasıyla birlikte ilk galibiyetimizi kendi sahamızda Adana Martı Engelliler Spor Kulübü karşısında almıştık. İkinci galibiyetimizi ise deplasmanda Aydın Engelliler Spor Kulübünü mağlup ederek aldık. Bu sonuçlar bizim açımızdan son derece önemlidir. Ligin ilk haftalarında böyle sonuçların ortaya çıkması hepimizi oldukça mutlu etti. Özellikle oyuncularımızın hepsinin yüzü gülüyor. İnşallah böyle devam ederek Süper Lig hedefimize ulaşmak istiyoruz. Şu anda tek eksiğimiz taraftarlarımızın yanımızda olmaması. İnanıyoruz ki ilerleyen haftalarda taraftarımızda arkamızda olacaktır.
    
     Muhabir: Hayati Akçay / Mehmet Kumcağız
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Basketbol: Tekerlekli Sandalye 1. Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER