Basketbol: Spor Toto Türkiye Kupası

Basketbol: Spor Toto Türkiye Kupası -Olin Edirne Başantrenörü Taştimur: Gruptan çıkma ihtimalimiz kalmadığı için özgüvenimizi rahatlıkla sahaya yansıtabildik -Erdemir Başantrenörü Demir: Bu sezon sahada mücadele eden,


İZMİR (A.A) - Basketbolda Spor Toto Türkiye Kupası D Grubunda Erdemiri 72-65 mağlup eden Olin Edirnenin başantrenörü Gökhan Taştimur, Gruptan çıkma ihtimalimiz kalmadığı için özgüvenimizi rahatlıkla sahaya yansıtabildik dedi.
     Gökhan Taştimur, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kaybetmeyi hiç sevmeyen bir antrenör olduğunu belirterek, kupada iddiaları olmamasına rağmen Erdemir karşısına kazanmak için çıktıklarını söyledi.
     Gruptan çıkma ihtimalimiz kalmadığı için özgüvenimizi rahatlıkla sahaya yansıtabildik diyen Taştimur, galibiyetin, taraftarlarının 13 Ekimde oynayacakları ilk lig maçına kendilerinden daha emin çıkmalarını sağlayacağını ifade etti.
     Taştimur, 9 Ekim Salı günü Mimar Sinan Spor Salonunda Galatasaray Medical Park ile sezon açılış maçı yapacaklarına değinerek, tüm Trakyalı basketbolseverleri maça davet etti.
     Takıma, herkesin tanıdığı tecrübeli bir basketbolcu katmak için çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Taştimur, bu oyuncunun katılımıyla, istedikleri oyun anlayışını takıma oturtmasının daha çabuk olacağını kaydetti.
     Olin Edirneli basketbolcu David Jelinek de çok zor bir grupta mücadele ettiklerini belirterek, ilk iki maçtaki hatalarını en aza indirip, Erdemir karşısında galibiyetle ayrıldıklarını söyledi.
     Başantrenör Taştimurun her hücumda eline top değmesini istediğini dile getiren Jelinek, kendisinin de elinden geleni yapıp hücumda sorumluluk aldığını ifade etti.
    
     -Erdemir cephesi-
    
     Erdemir Başantrenörü Hakan Demir ise iddiası olmasa da iki takımın da maçta iyi mücadele sergilediğini belirterek, şöyle konuştu:
     Maçı kazanarak gitmek isterdik. İyi savunma yaptık ama rakibimiz yüksek yüzdeli şutlar attı. Bunun getirdiği moral bozukluğuyla basit hatalar yapınca maalesef kazanamadık. Bu sezon kaliteli bir lig bizi bekliyor. Ligde 3 yabancıyla oynayan tek takım biziz ama bu, iddialı olmadığımız anlamına gelmiyor. Bu sezon sahada mücadele eden, savaşan bir Erdemir takımı olacak.
     Erdemirli basketbolcu Erbil Eroğlu da maçın önemli anlarında önemli hatalar yaptıklarına dikkati çekerek, Galip gelmek isterdik ama olmadı. Sezon yeni başlıyor. Sezon sonunda play-off hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum dedi.
    
     Muhabir: Emre Umurbilir / Halil Şahin / Hüseyin Yeşilkavak
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Basketbol: Spor Toto Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER