Basketbol: Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası

Basketbol: Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası -Canik Belediye Başantrenörü Alkaş: -1. Ligdeki ilk sezonumuzun ilk resmi maçında kazandığımız için çok mutluyuz -Kayseri KASKİ Başantrenörü Avcı: -Gelmeyen sakat oyuncularımız


KONYA (A.A) - Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası B Grubunda Kayseri KASKİyi 70-65 yenen Canik Belediyenin başantrenörü Murat Alkaş, 1. Ligdeki ilk sezonumuzun ilk resmi maçında kazandığımız için çok mutluyuz dedi.
     Alkaş, maçın ardından yaptığı açıklamada, 1. Ligdeki ilk sezonun ilk resmi maçında kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.
     İlk yarı yedikleri 40 sayının kendileri açısından çok fazla olduğunu dile getiren Alkaş, Biz daha çok sert savunma yapmaya ve savunmasıyla kazanmaya çalışan bir takım olmaya çalışıyoruz. Bize maçı getiren de ikinci yarı yaptığımız savunmaydı. 2. yarıda 25 sayı yedik sadece. KASKİ iyi kadrosu olan iyi bir takım. Umarım yarınki maçı da kazanırız. 8li finallere gitme yolunda önemli bir mesafeyi de aşmış oluruz diye konuştu.
    
     -Kayseri KASKİ cephesi-
    
     Kayseri KASKİ Başantrenörü Ayhan Avcı ise yola devam edeceklerini ve kazanmaları gereken 2 maçın olduğunu dile getirdi.
     Canik Belediye takımını kutlayan Avcı, şunları kaydetti:
     Güzel basketbol oynadılar. Kağıt üzerinde Canikin kadrosu bugün bizden daha iyiydi. Bizim sakat oyuncularımız vardı. Yaş ortalaması küçük bir takımla oynadık. Ona rağmen takımımdan çok memnunum. Bence iyi yolda gidiyoruz, hiçbir problem yok.
     Hakemleri eleştiren Avcı, Hakemler insan eğitmekten vazgeçsin. Böyle bir şeyi başaramazlar. Onlar sadece işini yapsın, biz de işimizi yapalım. Onlar eğitmenliğe soyunmasınlar dedi.
    
     Muhabir : Rıfat Yerlikaya / Basir Gülüm / Musa Samur
     Yayıncı : Murat Taydaş
<< Önceki Haber Basketbol: Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER