Basketbol: Maçın ardından

Basketbol: Maçın ardından -Homend Antakya Belediyesi Başantrenörü Acer: Bugün istenmeyen bir mağlubiyet yaşadık -TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Artun: Görev verdiğimiz herkes elinden gelenin en iyisini yaptı ve buradan


HATAY (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde TED Ankara Kolejlilere 76-65 yenilen Homend Antakya Belediyesinin Başantrenörü Hakan Acer, Bugün istenmeyen bir mağlubiyet yaşadık dedi.
     Acer, Antakya Spor Salonunda maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, ilk yarıda hücum yönünden sıkıntı yaşadıklarını söyledi.
     Atışları kaçırdıkça morallerinin, motivasyonlarının ve enerjilerinin düştüğünü belirten Acer, şunları kaydetti:
     Son çeyrekten itibaren biraz daha toparlandık. Son dakikalarda öne geçtik. 65-60dan sonra anlamsız bir şekilde hatalar yaptık. Son iki dakikada hiç sayı atamadık. Çok kolay basketler yedik. Ne kadar hücum etmeye çalışsak da oyunu galip bitiremedik. Bugün istenmeyen bir mağlubiyet yaşadık. Taraftarımızdan ve yönetimimizden özür diliyoruz.
    
     -TED Ankara Kolejliler cephesi-
    
     TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Kaan Artun ise Homend Antakya Belediyesi deplasmanının ligin en zor, aynı zamanda oyuncular için en zevkli deplasmanlardan biri olduğunu söyledi.
     Play Offun verdiği hırsla yükselen bir grafiğe sahibiz diyen Artun şöyle devam etti:
     Önemli bir galibiyet elde ettik. Play Offta yer alabilmek için mücadele ediyoruz. Üç maçlık galibiyet serimizi Mersinde sonlandırmıştık. Homend Antakya Belediyesi maçında oyuncularımız gerçekten çok iyi mücadele etti. Görev verdiğimiz herkes elinden gelenin en iyisini yaptı ve bugün buradan galibiyetle evimize dönüyoruz.
    
     Muhabir: Emin Sansar - Halit Demir / Ömer Yıldız / Volkan Kaşik
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Basketbol: Maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER