Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası -Kayseri KASKİ, finalin ilk maçında Rusyanın Dinamo Moskova takımına konuk olacak -Genel Menajer Ahmet Bozbey: Rusyadan avantajlı bir sonuçla Kayseriye dönmek istiyoruz


KAYSERİ (A.A) - Kayseri KASKİ Kadın Basketbol Takımı, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası finali ilk maçında, yarın Rusyanın Dinamo Moskova takımına konuk olacak.
     Kayseri KASKİ Genel Menajeri Ahmet Bozbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupanın yarı finalinde Slovakyanın MBK Ruzomberok takımını eleyerek, finale yükseldiklerini hatırlattı.
     İlk maçın çok zorlu geçeceğini belirten Bozbey, şunları kaydetti:
     Sezona başlarken hedefimizi Avrupa Kupasını kazanmak olarak belirlemiştik. Bu doğrultuda yaptığımız çalışmaların karşılığını alarak finale kadar yükselmeyi başardık. Final maçlarına saha avantajıyla başlıyoruz. İlk karşılaşma Rusyada, rövanş ise Kayseride oynanacak. Hedefimiz ilk maçta avantaj elde etmek. Rusyadan avantajlı bir sonuçla Kayseriye dönmek istiyoruz. Takımın morali yerinde. Oyuncularımız çok iyi durumdalar. Umarım iyi bir mücadele sonucunda galip geliriz.
     Bozbey, takımda eksik oyuncu bulunmadığını sözlerine ekledi.
     Rusyada oynanacak karşılaşma yarın TSİ 17.30da başlayacak, rövanş maçı ise 14 Şubatta Kayseride yapılacak.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER