Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası -Kayseri KASKİ, yarı final ilk maçında Slovakyanın MBK Ruzomberok takımına konuk olacak -Genel Menajer Ahmet Bozbey: İlk maçta galip gelerek, rövanş için avantajlı bir skorla Kayseriye


KAYSERİ (A.A) - Kayseri KASKİ Kadın Basketbol Takımı, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası yarı final ilk maçında, yarın Slovakyanın MBK Ruzomberok takımına konuk olacak.
     Kayseri KASKİ Genel Menajeri Ahmet Bozbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupanın çeyrek finalinde geçen senenin şampiyonu Rus ekibi Dinamo Kursku eleyerek, yarı finalde MBK Ruzomberok ile eşleştiklerini hatırlattı.
     Rövanş maçı için avantaj elde etmek adına sahaya çıkacaklarını vurgulayan Bozbey, şunları kaydetti:
     Hedefimiz; kupayı kazanmak. Sezona bu hedef doğrultusunda çalışmalar yaparak girmiştik. Yarı finalin ilk maçında yarın MBK Ruzomberok ile karşılaşacağız. MBK Ruzomberok basketbol kültürü olan bir ülke ve şehrin takımı. Tarihlerinde önemli şampiyonluklar var. Bu sezon da iyi bir takım kurdular. Çok organize oynuyorlar. İlk maçta galip gelerek, rövanş için avantajlı bir skorla Kayseriye dönmek istiyoruz. Takımda herhangi bir eksik oyuncu yok. Oyuncularımız mental ve fiziksel açıdan çok iyi durumdalar. İnşallah iyi bir oyun sonucunda galip geliriz.
     Slovakyada oynanacak karşılaşma yarın TSİ 19.00da başlayacak, rövanş maçı ise 14 Şubatta Kayseride oynanacak.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER