Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası -Kayseri KASKİ Genel Menajeri Ahmet Bozbey: Bizim hedefimiz final oynamak


KAYSERİ (A.A) - FIBA Kadınlar Avrupa Kupasında mücadele eden Kayseri KASKİ, 8li finallerde Mersin Büyükşehir Belediyesi ile eşleşti.
     (E) Grubunu 1. sırada bitirerek ilk 16ya kalan Kayseri KASKİ ile (C) Grubunu ikinci sırada tamamlayıp ilk 16ya kalan Mersin Büyükşehir Belediyesi çeyrek finale yükselme mücadelesi verecek.
     Kayseri KASKİ Genel Menajeri Ahmet Bozbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avrupa Kupasında şampiyonluk hedeflediklerini söyledi.
     Geçen sene finalde kaybettikleri kupayı bu sene almayı çok istediklerini ifade eden Bozbey, şöyle konuştu:
     İlk turda bir Türk takımıyla eşleştiğimiz için üzgünüz. Türk takımlarının daha üst turlara çıkması basketbolumuza büyük katkı sağlayacak. Gönül isterdi ki bir Türk takımıyla eşleşmeyelim. İki takımdan biri yoluna devam edecek. Bizim hedefimiz final oynamak. Rakip kim olursa olsun galip gelerek, yolumuza devam etmek istiyoruz.
     İlk maçların 5-6 Aralıkta Kayseride oynanacağını dile getiren Bozbey, ligde de 2 Aralıkta Mersin Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacaklarını belirterek, bu maçın Avrupa Kupası maçı öncesi önemli bir prova olacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER