Basketbol: FIBA Avrupa Challenge Kupası

Basketbol: FIBA Avrupa Challenge Kupası -FIBA heyeti, dörtlü final müsabakalarının oynanacağı Karşıyaka Spor Salonunda incelemelerde bulundu


İZMİR (A.A) - Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA), Avrupadan 3 kişilik heyetle Avrupa Erkekler Challenge Kupası dörtlü finaline ev sahipliği yapacak Karşıyaka Spor Salonunda incelemelerde bulundu.
     Pınar Karşıyaka Genel Menajeri Levent Türknas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karşıyaka Spor Salonunda 26 ve 28 Nisan tarihlerinde oynanacak dörtlü final müsabakaları öncesinde FIBAdan 3 kişilik heyetin İzmiri, takımların kalacakları otelleri ve Karşıyaka Spor Salonunu gezdiğini söyledi.
     Organizasyon için sıkıntı olmayacağının konuşulduğunu kaydeden Türknas, Biz de turnuva hakkında gerekli bilgileri aldık. Organizasyon için hazırlıklarımız devam edecek. Salonda ufak tefek istedikleri konuları da halledeceğiz dedi.
     FIBA Avrupanın üç kişilik heyetinde spor koordinatörü Richard Stokes, organizasyon sorumlusu Monika Puchner ve basın sorumlusu Sebastian Montagın yer aldığı bildirildi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Basketbol: FIBA Avrupa Challenge Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER