Basketbol: Beko Basketbol Ligi

Basketbol: Beko Basketbol Ligi -Mersin Büyükşehir Belediyesi Kulüp Başkanı Özcan: "Seyircimizin desteğiyle Online Edirne maçını kazanacağız"


MERSİN (A.A) - Beko Basketbol Liginde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesinin kulüp başkanı Mehmet Özcan, seyirci desteğiyle Online Edirne maçını kazanmak istediklerini söyledi.
     Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rakiplerini ligde sıkıntılı bir durumda bulunduğu için her maçı kazanma arzusuyla salona çıktığını ifade etti.
     Bu nedenle yarın oynayacakları maçın da zor geçeceğini bildiklerini anlatan Özcan, şunları kaydetti:
     "Sahada olması gerektiği gibi ciddi ve kazanma odaklı olmalıyız. Ligde var olan durumumuzu korumak ve daha yukarı sıralara çıkabilmek adına kazanmaktan başka bir şansımız yok. Online Edirnenin düşme korkusu, takımı daha mücadeleci bir oyuna sürükleyecektir. Oyuncu kalitesi ve kadro genişliğiyle ligin güçlü takımlarından biri olan rakibimizin bize zor bir maç çıkaracağının farkındayız. Seyircimizin desteğiyle Online Edirne maçını kazanacağımıza inanıyoruz. Ligin tehlikeli bölgesinden uzaklaşmak isteyen takımlar kıyasıya bir mücadele verecek. Bu mücadelede galip gelen taraf olmak istiyoruz. Kazanmak için hazırlıklarımızı tamamladık."
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Kerem Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Basketbol: Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER