Basketbol: Beko Basketbol Ligi

Basketbol: Beko Basketbol Ligi -Erdemirspor Genel Menajeri Erdinç: -Ligin ikinci yarı hazırlıklarına 19 Ocakta başlayacağız


ZONGULDAK (A.A) - Beko Basketbol Ligi takımlarından Erdemirsporun Genel Menajeri Ömer Erdinç, Ligin ikinci yarı hazırlıklarına 19 Ocakta başlayacağız dedi.
     Erdinç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk yarının kapanış maçında TOFAŞ karşısında çok önemli bir galibiyet alarak puan cetvelinde 8. sıraya yükseldiklerini söyledi.
     Başantrenör Özhan Çıvgının, kulüp yönetimin kendisine güveninin boş olmadığını ispat ettiğini belirten Erdinç, şunları kaydetti:
     Lige verilen aradan yararlanarak oyuncularımıza izin verdik. Ligin ikinci yarı hazırlıklarına 19 Ocakta başlayacağız. Cumartesi günü Ereğlide toplanarak deplasmanda karşılaşacağımız Fenerbahçe Ülker maçına hazırlanacağız. Ligin ikinci yarısına 6 galibiyet ile girme başarısı gösteren takımımızın, ikinci yarıda daha iyi bir performans göstereceğine inanıyorum. Çünkü, rakiplerimizin hemen hemen tamamı Ereğliye gelecek ve onları kendi sahamızda ağırlayacağız. Bunun bizim için bir avantaj olacağını düşünüyorum.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Basketbol: Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER