Basketbol: Beko Basketbol Ligi

Basketbol: Beko Basketbol Ligi -Erdemirspor Genel Menajeri Erdinç: -İstanbulda Beşiktaş karşısında galip gelmek için elimizden gelen mücadeleyi sergileyeceğiz


ZONGULDAK (A.A) - Beko Basketbol Ligi takımlarından Erdemirsporun Genel Menajeri Ömer Erdinç, İstanbulda Beşiktaş karşısında galip gelmek için elimizden gelen mücadeleyi sergileyeceğiz dedi.
     Erdinç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 13. haftasında 30 Aralık Pazar günü İstanbulda yapacakları Beşiktaş maçının çok zorlu geçeceğini söyledi.
     Yakın bir zaman önce Başantrenör Hakan Demir ile yollarını karşılıklı ayırdıklarını hatırlatan Erdinç, şunları kaydetti:
     Şimdilik yardımcı antrenörümüz Özhan Çıvgın ile yolumuza devam ediyoruz. Bir iki maç atlatıldıktan sonra yönetimimiz bu konudaki kesin kararını verecek. Yaşanan bu süreçte geçen hafta sonu karşılaştığımız Mersin Büyükşehir Belediyesporu yenmeyi başardık. Oyuncularımız maça çok çabuk adapte oldular. Takımdaki hava gerçekten çok değişti. Herkes canla başla lige sarılmış durumda. Önümüzde Beşiktaş maçı çok önemli. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Siyah beyazlı ekibi zorlayacağımızı düşünüyorum. İstanbulda Beşiktaş karşısında galip gelmek için elimizden gelen mücadeleyi sergileyeceğiz.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Basketbol: Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER