Basketbol: Beko Basketbol Ligi

Basketbol: Beko Basketbol Ligi -Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: 81 - Türk Telekom: 69 Salon: Karataş Hakemler: Ali Serkan Emlek, Ahmet Ersan Ergüler, Sertan Kırıklar Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Swann


GAZİANTEP (A.A) - Beko Basketbol Liginde Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Türk Telekomu 81-69 yendi.
     Karşılıklı basketlerle başlayan maçın ilk periyodunun son bölümünde etkili savunma yapan Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, bulduğu hızlı hücumlarla 10-0lık seri yakaladı ve periyodu 25-14 önde tamamladı.
     İkinci periyotta da etkili savunma yapan ve pota altından sayılar üreten Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, aradaki farkı dahada açtı. Türk Telekomun hücum gücünü sert savunmayla düşüren mavi-beyazlı ekip, soyunma odasına 44-27 önde gitti.
     Üçüncü periyotta her iki takımın da savunma direnci düşerken Türk Telekom, Deenin basketleriyle aradaki farkı kapatmaya başladı. Bir ara fark tek hanelere inerken Gaziantep ekibi, Swannın etkili oyunuyla aradaki farkı korumayı başardı ve periyodu üstün tamamladı: 65-52.
     Son periyot karşılıklı basketlere sahne oldu. Türk Telekom, Dee ve Zupan ile ayakta kalmaya çalışırken, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Mesutun asistleri ve sayılarıyla maçı 81-69 kazandı.
    
     Muhabir: Kemal Karagöz / Sevil Çelik / Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Basketbol: Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER