Basketbol: Avrupa Challenge Kupası

Basketbol: Avrupa Challenge Kupası -Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca: Son güne kadar yarışın içinde olacağız


İZMİR (A.A) - Basketbolda, FIBA Erkekler Avrupa Challenge Kupası çeyrek finalinde Fransadan Paris Levallois ile eşleşen Pınar Karşıyakanın başantrenörü Ufuk Sarıca, Son güne kadar yarışın içinde olacağız dedi.
     Sarıca, yaptığı açıklamada, lider olarak tamamlamayı garantiledikleri (I) Grubundaki son maçlarını kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.
     Gruptan çıkma şansı bulunan Joensuun Katajanın kazanmayı daha çok istediğini kaydeden Sarıca, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Biz rahat ve yorgunduk. Son 1 haftada, 4 oyunculu kısa rotasyonuyla 3 maç ve 14 saat yol bizi çok zorladı. Yine de sonunda geriden gelip oyuna ortak olmamız önemliydi. Şimdi final four için son engel Paris Levallois. Tüm camia olarak çeyrek finale hazırlanacağız. Pınar Karşıyaka son güne kadar yarışın içinde olacak.
    
     -Rakip Paris Levallois-
    
     Kadrosunda daha önce Fenerbahçe Ülkerde forma giymiş Sean Mayi bulunduran Pınar Karşıyakanın çeyrek finaldeki rakibi Paris Levallois, Fransa Liginde 6. sırada bulunuyor.
     Fransız temsilcisi bu sezon kupada oynadığı 12 maçta 8 galibiyet ve 4 mağlubiyet aldı.
     Kazanılmış 2 maç üzerinden oynanacak çeyrek finalde rakibiyle ilk olarak 12 Mart Salı günü İzmirde karşılaşacak Pınar Karşıyaka, ikinci müsabakayı 14 Mart Perşembe günü deplasmanda, gerekirse üçüncü müsabakayı ise 19 Mart Salı günü İzmirde oynayacak.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Basketbol: Avrupa Challenge Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER