Basketbol

Basketbol -Aliağa Petkim Kulübü Başkanı Uğur Eren: Hedefimiz play-off. Bunu başaracak güçteyiz


İZMİR (A.A) - Aliağa Petkim Kulübü Başkanı Uğur Eren, play-off hedeflediklerini belirterek bunu başaracak güçte olduklarını kaydetti.
     Eren, yaptığı yazılı açıklamada, bu hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Erdemir maçını kazanarak geleceğe güvenle bakmak istediklerini ifade etti.
     Oynadıkları son 3 maçta Türk Telekomu ve Olin Edirneyi mağlup ettiklerini, Anadolu Efese karşı ise son topu kullanamayarak 2 sayı farkla yenildiklerini hatırlatan Eren, oynadıkları oyun ve galibiyetlerin takımın güvenini geri kazanmasında rol oynadığını belirtti.
     Takımın hedefini play-off olarak belirlediklerini kaydeden Eren, şunları ifade etti:
     Takımımız Erdemir maçına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Aliağa Petkim olarak hedefimiz play off. Bunu başaracak güçteyiz. Hem ikili averaj açısından, hem de play offlara kalmak için Erdemir maçı bizim için hayati önemde. Bana göre ligin en önemli maçı. Bu maçı kazanarak geleceğe güvenle bakmak istiyoruz. Play off hedefimizde çok önemli olan bu maça tüm taraftarımızı ve İzmirli sporseverleri bekliyoruz.
     Beko Basketbol Liginin 22. haftasında 17 Mart Pazar günü oynanacak olan Aliağa Petkim-Erdemir karşılaşması ENKA Spor Solununda saat 16.00da başlayacak.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER