Basketbol

Basketbol -Pınar Karşıyaka Genel Menajeri Levent Türknas: Eksiklerimize rağmen Fenerbahçe Ülker karşısında tek hedefimiz galibiyet


İZMİR (A.A) - Beko Basketbol Liginde pazartesi günü Fenerbahçe Ülkerle deplasmanda karşılaşacak Pınar Karşıyakanın Genel Menajeri Levent Türknas, eksiklerine rağmen tek hedeflerinin galibiyet olduğunu bildirdi.
     Türknas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, FIBA Erkekler Avrupa Challenge Kupası (I) Grubundaki kendileri açısından prestij maçını kaybetmelerine rağmen gruptan lider olarak çıktıklarını hatırlattı.
     Çeyrek finalde Paris Levalloisle eşleştiklerini kaydeden Türknas, Rakibimiz grubunu ikinci sırada bitirmesine rağmen güçlü bir ekip. Zaten çeyrek finalde kolay bir rakip yok. Elimizde bulundurduğumuz saha avantajını iyi kullanmak istiyoruz. Seyircimiz önünde İzmirdeki ilk maçı kazanıp, yolumuza devam etmek istiyoruz dedi.
     Türknas, ligde pazartesi günü deplasmanda Fenerbahçe Ülkerle karşılaşacaklarını belirterek, şöyle konuştu:
     Ligdeki başarılı çizgimizi de sürdürmek istiyoruz. Sakatlıkları nedeniyle Can Maxim Mutaf, Diebler ve Caner Topaloğlu bizimle olamayacak. Buna rağmen kendi sistemimizden ödün vermeden oynayacağız. Eksikliklerimize rağmen tek hedefimiz galibiyet. Takımımız moral açısından üst seviyede ama fizik açısından biraz yorgun durumdayız. Ancak pazartesi gününe toparlanıp, bizi hiçbir yerde yalnız bırakmayan taraftarımızın da verdiği güçle İstanbuldan iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz.
     Takımdan 1-1,5 ay uzak kalacak Dieblerin yerine bir oyuncu arayışlarının devam ettiğini kaydeden Türknas, bu transferin 5 gün içinde sonuçlanabileceğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER