Basketbol

Basketbol -Gamateks PAÜ, Trabzonspor ile yollarını ayıran Fırat Aydemir ile 1 yıllık sözleşme imzaladı


DENİZLİ (A.A) - Türkiye Basketbol Üçüncü Liginde (TB3L) mücadele eden Gamateks Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), TB2L takımlarından Trabzonspor Basketbol Kulübü ile yollarını ayıran ve 19 kez (A) milli forma giyen Fırat Aydemir ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
     Gamateks hizmet binasında düzenlenen imza törenine, Gamateks PAÜ Asbaşkanı Osman Aydınlı, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve tecrübeli oyuncu Fırat Aydemir hazır bulundu.
     Asbaşkan Aydınlı, yaptığı konuşmada, 19 kez (A) milli takım formasını giyen Aydemirin takımın gücüne güç katacağını belirterek, Hedefimiz olan TB2Lye yükselmek için gerekli yatırımları yaptık. Fırat bu anlamda attığımız son adımdı. Artık iş teknik heyet ve oyunculara kaldı. onlardan isteğimiz, mücadele etmeleri, takım olmaları, dayanışmalarını yitirmemeleridir. Biz Denizlinin ve Pamukkale Üniversitesinin adını en üst düzeyde duyurmak için çabalıyoruz dedi.
     Fırat Aydemir ise Gamateks PAÜye asıl hedefi Beko Basketbol ligi olduğu için geldiğini, kendisinden beklentilerin yüksek olduğunu, bunu yerine getirmeye çalışacağını bildirdi.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER