Basketbol

Basketbol -Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca: Temel ihtiyacımız zaman ve sabır


İZMİR (A.A) - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyakanın başantrenörü Ufuk Sarıca, temel ihtiyaçlarının zaman ve sabır olduğunu belirtti.
     Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Pınar Karşıyaka, 29 Ağustosta Aliağa Petkim ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını 66-62 kaybettikten sonra, dün Karşıyaka Spor Salonunda ağırladığı rakibini 75-56 yendi.
     Gelecek hafta kamp çalışması için Hırvatistanın başkenti Zagrebe gidecek Pınar Karşıyaka, 4 Eylül Salı günü Partizan, bir gün sonra da Kızılyıldız ile iki hazırlık karşılaşması oynayacak.
     Yeşil-kırmızılı ekip, 20-22 Eylülde Ankarada Fenerbahçe Ülker, KK Buducnost ve TED Kolejlilerin katıldığı hazırlık turnuvasında mücadele edecek.
     Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, takımın her geçen gün daha iyi duruma geldiğini belirterek, Takımın dişleri giderek sivriliyor. Temel ihtiyacımız zaman ve sabır. Her geçen gün üstüne koymamız gerekiyor dedi.
     Öte yandan yeni sezon için bir maskot yarışması düzenleyen basketbol şube yönetimi, yarışmada ilk 3e girenlere çeşitli hediyeler verileceğini, yarışmaya katılmak isteyenlerin maskot tasarımlarını [email protected] mail adresine gönderebileceklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER