Basketbol

Basketbol -Ceyhan Belediyesi, sözleşme imzaladığı yerli oyuncularını transferlerini basına tanıttı


ADANA (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Ceyhan Belediyesi, daha önce sözleşme imzaladığı yerli oyuncularını basına tanıttı.
     Kulüp Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan Belediyesi Meclis Salonunda düzenlediği basın toplantısında, bu yıl da mütevazi bütçeyle iyi bir kadro kurduklarına inandığını söyledi.
     Sezon öncesi bütün takımların büyük yatırımlar yaptıklarını ifade eden Sözlü, Bu sezon taraftarlarımıza seyir zevki yüksek maçlar izlettirmek istiyoruz. Hedefimiz ligi ilk dört içerisinde bitirmek olacaktır. Bunun için de hem oyuncularımıza hem de teknik kadromuza güveniyorum diye konuştu.
     Takım kaptanı Aslı ise Hakkarideki terör saldırısında şehit olan askerler için başsağlığı dileyerek, Kulüp olarak birçok konuda hassasiyetlerimiz bulunmaktadır. Arakan bölgesindeki Müslümanlar için başlatılan yardım kampanyalarına destek çağrısında bulunuyoruz dedi.
     Daha sonra iç transferler Hülya, Aslı, Ceyda ve Asena, Galatasaraydan alınan Melek ile Mersin Büyükşehir Belediyesinden gelen Tuğçe basına tanıtıldı.
     Öte yandan yabancı transferler Pedersen, Swords, Karklina ve Ivezıcin önümüzdeki günlerde Ceyhana gelerek takımla birlikte çalışmalara başlayacakları kaydedildi.
    
     Muhabir: İrfan Kurt/Anıl Bağrık
     Yayıncı: İsa Sansar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER