Basketbol

Basketbol -İl Tertip Kurulu seçimi yapıldı


ANTALYA (A.A) - 2012 - 2013 sezonu Antalya basketbol yerel liglerinin oluşumunu gerçekleştirerek, lig fikstürlerinin hazırlanması ile yürütülmesi görevlerini üstlenen İl Tertip Kurulu seçimi yapıldı.
     Dilek Sabancı Spor Salonundaki konferans ve toplantı merkezinde gerçekleştirilen İl Tertip Kurulu seçimine Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü adına Spor Şube Müdürü İzzet Tekeli, Basketbol Federasyonu Antalya il temsilcisi Soner Yasak, Basketbol il temsilciliği üyeleri ile kentteki basketbol branşında faaliyet gösteren kulüplerin yöneticileri ile antrenörler katıldı.
     İl Tertip Kurulunun oluşumunun seçimli olarak gerçekleştirildiği toplantıda, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü adına Spor Şube Müdürü İzzet Tekeli doğal başkan, basketbol il temsilcisi Soner Yasak ile İl Hakem Kurulu adına Mehmet Ali Ulutaş doğal üyeler olarak yer aldı.
     Kulüpleri temsilen mevcut iki üyeliğe ise Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübünden Mustafa Kemal Çankaya ile Antalya Koleji Spor Kulübünden Yalçın Moğol seçildi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İzzet Tekeli, geçen sezon değerlendirmesini yaparak yeni sezon için palanlanan çalışmalar ile kulüplerden beklentileri konusunda açıklamalarda bulundu.
     Yeni sezonda da takımlar ve hakemlerin daha anlayışlı olarak sahada yer alacaklarına inandığını belirten Tekeli Hepimiz aynı ailenin bir parçası olarak üzerimize düşeni yaptığımız takdirde, çocuklarımıza daha sağlıklı bir ortamda spor yapma imkanı sunacağız, bundan eminim dedi.
     Basketbol İl temsilcisi Soner Yasak da geçen sezon münferit bir olay meydan gelmediğini belirterek takımlara, hakemlere, gözlemcilere, saha komiserlerine, salon görevlilerine, emniyet ve sağlık mensuplarına teşekkür etti.
     İl Tertip Kurulu 6 Ağustos Pazartesi günü Dilek Sabancı Spor Salonunda, kulüp temsilcileri ile yapacağı toplantıda fikstür çekimini gerçekleştirecek.
    
     Muhabir: Sefa Karacan
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER