Başkan Ünlü, itfaiyecilerin haftasını kutladı

Başkan Ünlü, itfaiyecilerin haftasını kutladı


MUĞLA (A.A) - Marmarisin Armutalan Belde Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, İtfaiye Haftası dolayısıyla itfaiye erleriyle bir araya geldi.
     Başkan Ünlü, 25 Eylül-1 Ekim tarihlerinde kutlanan İtfaiye Haftası kapsamında belediye bünyesinde görev yapan 16 itfaiye erini ziyaret etti. Vatandaşların can ve malını korumak için yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı tüm itfaiyecilere teşekkür eden Ünlü, itfaiye erleriyle pasta kesti.
     Ünlü, itfaiyecilerin toplum için çok önemli olduğunu belirterek, Bir yangın olayında, deprem, sel baskını gibi doğal afetlerde yanımızda hep itfaiyeci kardeşlerimizi görürüz. Onlar bizim can ve mal güvenliğimiz için kendi canlarını tehlikeye atarak kutsal bir görev yürütüyorlar. Ayrıca kentimiz ormanla iç içe olduğu için sık sık orman yangını olmakta. İtfaiyemiz anında müdahale ederek büyük yangınları engellemekteler dedi.
     Son bir ayda özellikle hafta sonları bölgelerinde çok sık orman yangınları çıktığına dikkati çeken Ünlü, İtfaiyecilerimiz anında müdahale ederek yangınları söndürüyor. İtfaiyeci arkadaşlara gösterdikleri özverili çalışmadan dolayı çok teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Armutalan Belediye İtfaiyesinde görev yapan itfaiyeciler de ziyaretinden dolayı Ünlüye teşekkür etti.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Başkan Ünlü, itfaiyecilerin haftasını kutladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER