Başkan Tütüncü berberlerle yemekte buluştu

Başkan Tütüncü berberlerle yemekte buluştu


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Berberler Odası tarafından düzenlenen futbol turnuvasına katılan takımları yemekte buluşturdu.
     Düzenlenen yemeğe Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Antalya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Kepez Belediye Meclis Üyesi ve Antalya Gazete Bayi Büfeciler Odası Başkanı Adlıhan Dere, İl Genel Meclis Üyesi Necip Çetinkaya, Antalya Berberler Odası Başkanı Yüksel Uzun ile turnuvaya katılan ekiplerin oyuncuları katıldı.
     Başkan Hakan Tütüncü, gönülden sevdiği insanlarla kardeşlik sofrasını paylaşmanın önemli olduğunu, buluşmaların geleneksel hale getirileceğini söyledi. AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar da esnaf ile kardeşlik ve dayanışma ortamında bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu dile getirdi.
     AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, odaya kayıtlı üyelerin birbirlerini tanımaları, birlik ve beraberlikleri pekiştirmeleri amacıyla futbol turnuvası organize edilmesinin yerinde ve doğru bir karar olduğunu belirterek, yemekte bir arada bulunmayı sağlayan Başkan Tütüncüye teşekkür etti.
    
     Muhabir: Sefa Karacan
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Başkan Tütüncü berberlerle yemekte buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER