Başkan Tarhandan Kadirlispora moral ziyareti

Başkan Tarhandan Kadirlispora moral ziyareti


OSMANİYE (A.A) - Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele eden Kadirlispor takımını ziyaret etti.
     Tarhan, Osmaniyeyi Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Kadirlisporlu futbolcular, teknik heyet ve yönetim kurulu üyelerini 4 Kasım Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Kilis Belediyespor müsabakası öncesi antrenmanda ziyaret etti.
     Takım hakkında bilgi alan Tarhan, belediye olarak imkanlar dahilinde kulübe gerekli desteği verdiklerini belirterek, şunları söyledi:
     Kadirlisporun 3. Lige çıkması için hep birlikte takıma sahip çıkılması gerekiyor. Geçen yıla göre bu yıl yeni yapılan transferlerle takımımızın başarılı sonuçlar alacağına inanıyoruz. Kadirli Belediyesi olarak ilçede sporun gelişmesi ve sporcuların başarılı olması için desteğimiz imkanlar ölçüsünde devam edecek.
     Başkan Tarhan, çocukları, sosyal ve kültürel çalışmaların yanında spora da teşvik edecek projeler hazırlanması gerektiğini belirterek, Kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için herkes taşın altına elini koysun. Cennet Kadirlimizin adı spor başta olmak üzere güzel etkinliklerle duyulsun. Hafta sonu deplasmanda Kilis Belediyespor ile karşılaşacak takımımıza başarılar diliyor, sahadan güzel sonuçla ayrılmanızı bekliyoruz dedi.
     Kadirlispor Kulübü yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyeti ise takıma verdiği destek ve ziyaretinden dolayı Belediye Başkanı Tarhana teşekkür etti.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Başkan Tarhandan Kadirlispora moral ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER