Başkan Sözen minik şampiyona fotoğraf makinesi

Başkan Sözen minik şampiyona fotoğraf makinesi hediye etti


ANTALYA (A.A) - Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Antalya Satranç Küçükler Şampiyonasında 7 yaş grubunda il birincisi olan Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi Satranç Kulübü öğrencisi Burak Doğarı fotoğraf makinesi ile ödüllendirildi.
     Antalya Tenis ihtisas Kulübünde ve Deepo Satranç Merkezinde düzenlenen turnuvalara katılan Yunus Emre İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencisi Burak Doğar, Başkan Şükrü Sözeni makamında ziyaret etti. Ziyarette Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi Satranç Eğitmeni Hüseyin Yazıcı da hazır bulundu. Küçük şampiyonu kapıda karşılayan Başkan Sözen, Doğara fotoğraf makinesi hediye etti. Burak Doğar, ilk olarak Başkan Sözenin fotoğraflarını çekti.
     Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen satranç sporunu çok önemsediğini belirterek belediye olarak satranca her zaman destek vereceklerini söyledi. Satranç Eğitmeni Hüseyin Yazıcı, Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezinde eğitim alan öğrencilerin bölgesel ve ulusal bazda başarılar elde etmeye başladığını belirterek Başkan Sözene teşekkür etti.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Başkan Sözen minik şampiyona fotoğraf makinesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER