Başkan Sakallı, üniversiteli gençlerle bir araya

Başkan Sakallı, üniversiteli gençlerle bir araya geldi


ESKİŞEHİR (A.A) - Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Anadolu Üniversitesi Kentsel Gelişim Kulübü tarafından düzenlenen Türk Dünyası Kültür Başkenti çalıştayında üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.
     Belediyeden yapılan açıklamada, Başkan Sakallının çalıştayda yaptığı konuşmada, Türk Dünyası Kültür Başkenti Projesinin Eskişehir gündeminin ilk maddesi olması gerektiğini vurgulayarak, bu fırsatın en iyi şekilde değerlendirilmesi için hep birlikte hareket edilmesi gerektiğini kaydetti.
     Odunpazarı Belediyesinin 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Projesi için hazırlanacak tüm çalışmalara destek sağlamaya hazır olduğunu anımsatan Sakallı, bu konuda farkındalık oluşturmak için Eskişehirdeki tüm sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldiklerini ifade etti.
     Kentsel Gelişim Kulübü üyeleri ise yapılan çalıştayla ilgili olarak, amaçlarının şehrin kültürüne, tarihine, ekonomisine, edebiyatına, eğitimine ve şehre anlam katan her değerle çalışmak, onları geliştirmek ve tanıtmak olduğunu ifade etti.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Başkan Sakallı, üniversiteli gençlerle bir araya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER