Başkan Palta çalışmaları yerinde inceledi

Başkan Palta çalışmaları yerinde inceledi


AKSARAY (A.A) - Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, şehrin muhtelif yerlerinde devam eden yenileme ve düzenleme çalışmalarını inceledi.
     Palta, ilk olarak Cumhuriyet Bulvarında incelemelerde bulundu. Bölgede ciddi bir altyapı sorunu olduğunu belirten Palta, yaptıkları çalışmalar neticesi bölgedeki altyapı eksikliklerinin tek tek giderildiğini ve bulvarın yeniden asfaltlandığını ifade etti.
     Başkan Palta daha sonra Ervah Mezarlığı çevre düzenleme çalışmalarına geçerek incelemelerde bulundu.
     Mezarlık ve çevresinde yapılan projenin Aksaraya ayrı bir vizyon kazandıracağını ifade eden Palta, Bu proje ile beraber bütün Ervahın çevresi, Şehitlik parkının oradan Kanlı Pelitin orada bir meydan düzenlemesi ile şadırvan ve Hacılar Hanı projesi ile beraber projemiz devam edecek dedi.
     Atatürk Bulvarı ve Coğlakı kavşağında yürütülen çalışmaları da inceleyen Palta son olarak Somuncu Baba Külliyesi, kültür merkezi ile camisinin aydınlatma ve çevre düzenleme çalışmalarına geçti.
     Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Palta, şunları kaydetti:
     Somuncu Baba projemiz son aşamalara geldi. Somuncu Baba külliyemizin ve camimizin çevre düzenlemesiyle ilgili çalışmalarımız da bununla paralel gidiyor. Çevre düzenlemesi ve aydınlatma projemiz de devam etmektedir. Somuncu Baba Külliyesi ile kültür merkezini bağlayan yolu kapatacağız ve yükselteceğiz. Tamamlandığı zaman somuncu baba türbemiz, kültür merkezi ve camimiz aynı kotta ve aynı düzenlemede olacak ve binlerce insan burada rahatlıkla namaz kılabilecek.
    
     Muhabir: Muzaffer Çağlıyaner
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Başkan Palta çalışmaları yerinde inceledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER