Başkan Özdenden Kadir Gecesi mesajı

Başkan Özdenden Kadir Gecesi mesajı


ANKARA (A.A) - Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Müslümanlar için bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinin, tüm insanlığa kalıcı huzur, mutluluk ve barış getirmesi temennisinde bulundu.
     Özden, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajında, İslam alemi için büyük önem taşıyan Kadir Gecesinin, inananlar için bir fırsat gecesi olduğunu belirtti.
     Özden, mesajında şunlara yer verdi:
     Kuran-ı Kerimde ve Hz. Muhammedin belirttiği gibi bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini hep birlikte idrak edeceğiz. Sabır ve emek sınavının kazanıldığı böylesi mübarek gecelerin aramızdaki yardımlaşmayı ve paylaşmayı pekiştirdiği, gelip geçici olanın değil kalıcı ve ebedi olanın insanı yücelttiği bu mübarek gecede; gönüllerimiz, maddi ve manevi birçok hikmeti, rahmeti, bereketi ve mağfireti bir arada yaşamaktadır.
     Bu gecede kırgınlıklara, dargınlıklara son verip varsa kırık kalpleri de onaralım. Bütün bu güzelliklerin içerisinde başta ilçe halkımın ve Ankaralı hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Kadir Gecesini tebrik eder, bu gecenin insanlığa kalıcı huzur, mutluluk ve barış getirmesini temenni ederim.
    
     Muhabir: Hüseyin Yiğiner
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Başkan Özdenden Kadir Gecesi mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER