Başkan Güzelbey, Kıyı Ege Belediyeler Birliği

Başkan Güzelbey, Kıyı Ege Belediyeler Birliği yöneticilerini ağırladı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Kıyı Ege Belediyeler Birliği yöneticilerini ağırladı.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, seminer programı için Gaziantepe gelen Kıyı Ege Belediyeler Birliği yöneticisi ve üyeleri, Gaziantepin tarihi ve kültürel yerlerini gezdi.
     Birlik yöneticileri ve üyeleri, daha sonra Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda Başkan Güzelbey ile bir araya geldi.
     Gaziantepte yaptıkları çalışmaları anlatan Güzelbey, Gaziantepin daha önceleri sadece lahmacun ve kebap ile bilindiğini şu anda ise şehrin UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesine girdiğini vurguladı. Lahmacundan UNESCOya Gaziantep sloganıyla şehrin kültürel bakımdan gelişimini dile getiren Başkan Güzelbey, kentte son 8 yılda çok büyük değişiklikler kaydedildiğini belirtti.
     Ev sahipliğinden dolayı Başkan Güzelbeye teşekkür eden Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı olan İzmirin Narlı ilçesi Belediye Başkanı Abdül Batur ise 2 günlük bir seminer programı gerçekleştirmek için Gaziantepe geldiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:
     Özellikle seminerde Gaziantepin belediyecilik ve şehircilik noktasında geldiği yeri belediye başkanı ile belediye yöneticisi arkadaşlarımla birlikte görmek istedik. Gaziantepin muhteşem bir şehir haline geldiğini gördük. Bu çalışmalarından dolayı Başkan Güzelbeyi tebrik ediyoruz. Yemekleriyle bilinen şehir şu anda tarihi ve kültürel yerleriyle de ön plana çıkıyor.
    
     Muhabir: Zeynep Yücetaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Başkan Güzelbey, Kıyı Ege Belediyeler Birliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER