Başkan Günaydın, oyuncak atölyesini ziyaret etti

Başkan Günaydın, oyuncak atölyesini ziyaret etti


ISPARTA (A.A) - Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ağaç oymacılığı kursunun ardından kendi işyerlerini açarak ahşap oyuncak üretimine başlayan üç genci ziyaret etti.
     Günaydın, bir süre önce belediye tarafından düzenlenen ağaç oymacılığı kursunu başarıyla tamamladıktan sonra Gökçay Mesireliğinde açtıkları atölyede ahşap oyuncaklar üreten Mahmut Gençay, Gül Yörükoğlu ve Mehmet Alpay ile bir araya geldi.
     Başkan Günaydın ziyarette yaptığı konuşmada, açılan kurslarla yeni ustalar yetiştirmeyi amaçladıklarını söyledi. Ispartayı ahşap alanında ekol haline getirmeyi hedeflediklerini ifade eden Günaydın, Bu projenin ilkleri bu arkadaşlarımız oldu. Arkadaşlarımız şu anda ahşaptan oyuncaklar üreterek satıyorlar. Bu arkadaşlarımızdan ileride büyük atölyeler kurarak imalat yapmalarını bekliyorum. Bir gün beklerim ki bu arkadaşlarımızın yanında yüzlerce işçi çalışsın dedi.
     Gençlere hedeflerini yüksek tutmalarını tavsiye eden Günaydın, gençleri gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı tebrik etti.
     (ME-GÜÇ)
<< Önceki Haber Başkan Günaydın, oyuncak atölyesini ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER