Başkan Fadıloğlu, kursiyerlere Kuran

Başkan Fadıloğlu, kursiyerlere Kuran-ı Kerim hediye etti


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sosyal tesislerde eğitim gören kursiyerlere Kuran-ı Kerim hediye etti.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ramazan ayı dolayısıyla sosyal tesisleri dolaşan Fadıloğlu, burada kurs gören vatandaşlara ve çocuklara Kuran-ı Kerim hediye etti.
     Şu ana kadar Şehitkamil Belediyesine bağlı on ayrı sosyal tesisi ve aynı zamanda Şahinbey İlköğretim Okulunu ziyaret eden Başkan Fadıloğlu yaklaşık bin 500 Kuran-ı Kerim hediye etti.
     Fadıloğlu, Kuran-ı Kerimi ne kadar çok ve anlayarak okursak hayatın anlamını da o kadar iyi anlayabiliriz. Kendimize Kuran-ı Kerimi rehber olarak edinmeliyiz dedi.
     Nurtepe Aile Merkezi sorumlusu Eda Çiftçi, Başkan Fadıloğluna teşekkür ederek, Ramazan ayında bize zaman ayırdı. Burada dar gelirli aileler çok istemelerine karşın Kuran-ı Kerim okuyamamaktan yakınıyorlardı. Alım güçlerinin zayıf olmasından dolayı alamıyorlardı. Başkanımız burada bu kutsal kitabı dağıtarak çok güzel bir hizmet etmiş oldu dedi.
     Sosyal tesislerde bulunan kadınlar ise Kuran-ı Kerimin kendilerine verilmiş en güzel hediye olduğunu ifade ettiler.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Zeynep Yücetaş
<< Önceki Haber Başkan Fadıloğlu, kursiyerlere Kuran Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER