Başkan Evcilmen, milli atlet Karakuşu altınla

Başkan Evcilmen, milli atlet Karakuşu altınla ödüllendirdi


ANTALYA (A.A) - Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Londra Olimpiyatlarında Türkiyeyi temsil eden Antalyalı milli atlet Nimet Karakuşa ödül olarak altın verdi.
     Milli atlet Nimet Karakuş, Belediye Başkanı Süleyman Evcilmeni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Evcilmen, Nimet Karakuşun Muratpaşa Belediyesporun atletiyken de gelecek vaat ettiğini belirterek, O zamandan beri Nimet Karakuşun hedefleri vardı. 2012 Londra Olimpiyatlarında 100 metre gibi atletizmin en zor kulvarında Türkiyeyi temsil etti. Henüz 19 yaşında. Sayısız başarı ve rekorlarla spor yaşamının devam etmesini diliyorum dedi.
     Milli atlet Nimet Karakuş ise hedefinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu ifade ederek, Bunun için aralıksız çalışıyorum. Bu aşamaya gelmemde emeği olan tüm antrenörlerime ve kulüp yöneticilerine teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Ziyaret sonunda Belediye Meclisi tarafından daha önce ödül olarak verilmesi belirlenen Cumhuriyet altını, Başkan Süleyman Evcilmen tarafından başarılı sporcuya hediye edildi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Başkan Evcilmen, milli atlet Karakuşu altınla Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER