Başkan Evcilmen, Demircikara Mahallesi sakinleri ile

Başkan Evcilmen, Demircikara Mahallesi sakinleri ile buluştu -Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Demircikara Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi


ANTALYA (A.A) - Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Demircikara Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.
     Değirmenönü Kültür Merkezi Salonundaki toplantıda konuşan Demircikara Mahallesi Muhtarı Ayşe Peçen, son dönemde evlerin restore edilmesini içeren Değirmenönü Projesi için Belediye Başkanı Evcilmene teşekkür etti.
     Evcilmen, burada yaptığı konuşmada, Avrupada kişi başına düşen asgari yeşil alan miktarının 7 metrekare olduğunu, Muratpaşa Belediyesi sınırları içerisinde ise kişi başına düşen yeşil alan miktarının 7.3 metre olduğunu kaydetti. Demircikara Mahallesinde bu oranın 8 metrekarenin üzerinde olduğunu bildiren Evcilmen, Demircikara Mahallesinin kültür merkezi, spor alanları, parkları, yolları ve kaldırımları ile sorunsuz bir mahalle olduğunu söyledi.
     Başkan Evcilmen, mahalle sakinlerinin isteği üzerine saldırgan sokak köpekleri, mesleki kurs sayısının arttırılması yönünde ilgili müdürlüklere talimat verdi. Mahallelilerin ulaşım, sivrisinek, aydınlatma, biriken yağmur suları gibi sorunlarını dinleyen Evcilmen, Sorumluluk alanımız dışındaki sıkıntıları ilgili kurumlara aktaracağız dedi.
    
     Muhabir: Süleyman Evcilmen
     yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Başkan Evcilmen, Demircikara Mahallesi sakinleri ile Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER