Başkan Evcilmenden olimpiyat şampiyonu Aslı Çakırın

Başkan Evcilmenden olimpiyat şampiyonu Aslı Çakırın ailesine ziyaret


ANTALYA (A.A) - Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Londra Olimpiyat Oyunlarında altın madalya kazanan milli atlet Aslı Çakır Alptekinin ailesini ziyaret etti.
     Başkan Evcilmen, olimpiyatlarda bayanlar 1500 metre yarışında altın madalya kazanan Antalyalı milli atlet Aslı Çakır Alptekinin annesi Hatice ve babası Adil Çakırı Konuksever Mahallesindeki evlerinde Muratpaşa Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Kazancı, Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Erşin ve Konuksever Mahallesi muhtarı Hüseyin Tunç ile ziyaret ederek, Aslı ile tüm Türkiyenin gurur duyduğunu söyledi.
     Aslı Çakırın 2006 yılına kadar Muratpaşa Belediyesporun sporcusu olduğunu, daha sonra üniversite eğitimi nedeniyle başka bir ile gittiğini belirten Evcilmen, Aslı ile gurur duymamak mümkün değil. Kaldı ki ben Aslının anne ve babasını çok kıskandım. Benim gibi bütün Türkiyede kıskandı. Sizleri kızınızı spora yönlendirdiğiniz ve her zaman yanında olduğunuz için kutluyorum dedi.
     Milli atlet Aslının olimpiyatlarda elde ettiği başarısının devam etmesini dileyen Evcilmen, şöyle dedi:
     Umarım bundan sonraki başarıları ile de göğsümüzü kabartır. Kendisine küçük bir emeğimiz geçti. Çocukluk yıllarında her başarıdan sonra hocasıyla birlikte yanıma gelirdi. Şimdi o günleri gözümün önünden geçirdim ve çok mutlu oldum. Aslı, olimpiyat şampiyonu olarak Türkiyeye, Antalyaya ve Muratpaşaya gurur yaşattı. Bizlere bu gururu yaşattığı için teşekkür ediyorum.
     Ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Aslı Çakır Alptekinin annesi Hatice ve babası Adil Çakır ise Aslı Türkiyeye Antalyaya büyük gurur yaşattı. İstiklal Marşımızı söylerken gözlerinden dökülen yaşlarla hepimiz sevinç gözyaşları döktük. Kızımızın bu noktalara gelmesinde emeği geçen, dua eden, yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Başkan Evcilmenden olimpiyat şampiyonu Aslı Çakırın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER