Başkan Arslandan engelli gençlere ziyaret

Başkan Arslandan engelli gençlere ziyaret


KASTAMONU (A.A) - Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla ilçedeki özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi öğrencilerini ziyaret etti.
     Özel Ergün Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Arslan, öğrencilerle sohbet edip yanında getirdiği çikolatadan kendilerine ikram etti.
     Çalışmalar hakkında Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Ilgazdan bilgi alan Arslan, gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı okul yönetimi ve öğretmenlerini tebrik etti.
     Her bireyin bir engelli adayı olduğunu hiçbir zaman unutmadan hareket ettiklerini ve herkesin de bu düşünceyle toplumdaki engellilere engelli değil normal birer birey gözüyle bakması gerektiğini belirten Arslan, bugüne kadar belediyenin engelli bireylere yönelik Engelsiz Yaşam Parkı, müzikli gösteri ve turistik geziler düzenlediğini kaydetti.
     Özel Ergün Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet Ilgaz da bu anlamlı günde kendilerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Arslana yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
    
     Muhabir: Mehmet Tuğcu
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Başkan Arslandan engelli gençlere ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER