Başkan Akaydın Varsaklı öğrencilerle buluştu

Başkan Akaydın Varsaklı öğrencilerle buluştu


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Varsak İlkokulu ile Varsak Ortaokulunu ziyaret ederek, öğrencilerle buluştu.
     Okul Müdürü Hüseyin Yılmaz tarafından karşılanan Başkan Mustafa Akaydın, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Öğrencilerle okul bahçesinde hatıra fotoğrafı çektiren Akaydın, futbol, basketbol, voleybol topu, satranç takımı gibi hediyeler dağıttı. Öğretmenler odasını ziyaret eden Akaydın, öğretmenlerle sohbet etti.
     Yılmaz, isteklerini kırmayarak okul bahçesini asfaltla kaplayan Başkan Akaydına teşekkür etti. Ana sınıflarını gezen Başkan Mustafa Akaydın, miniklerle bir araya geldi.
     Akaydın, burada yaptığı konuşmasında, öğrencilerin günümüzde bir sınav maratonunda olduğunu belirterek, tavsiyelerde bulundu.
     Akaydın, Derslerinizi iyi dinleyin. Konuları derste anlamaya çalışın ki ders dışında da kendinize zaman ayırabilesiniz. Tüm dünyanız ders ve sınavlar olmasın. Fırsat buldukça sosyal aktivitelerde bulunun dedi.
     Çocuklara çanta armağan eden Akaydın, Varsak İlkokulunun ana sınıflarına 2013 yılından itibaren süt ve kahvaltı yardımı yapacaklarını söyledi.
     Mustafa Akaydın, Okul Müdürü Hüseyin Yılmaza ziyaret anısına Atatürk portresi hediye etti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Başkan Akaydın Varsaklı öğrencilerle buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER