Başkan Akaydın, işadamları ve çıraklarla yemekte

Başkan Akaydın, işadamları ve çıraklarla yemekte buluştu


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Akdeniz Sanayi Sitesi Çıraklık Gençlik Merkezinde, işadamları ve çıraklarla bir araya geldi.
     Başkan Akaydın, ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiyede Akdeniz Sanayi Sitesi Çıraklık Gençlik Merkezinin örneğinin bulunmadığını söyledi. Projenin bir yıldır başarıyla devam ettiğini belirten Akaydın, Çıraklarımıza mesleki eğitim, kültür eğitimi konusunda katkıda bulunan bir çalışmadır. Bu projenin sürdürülebilir olmasını diliyorum. Sanayi esnafımızla atık materyallerden heykel yaptık. Türkiyede çok ses getirdi. Çeşitli ortak çalışmalar yapmaya devam edeceğiz dedi.
     Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk de Büyükşehir Belediyesi ile güzel ortak projeler yaptıklarını, yıllardır atıl durumda bulanan merkezi, 95 yatak kapasiteli çıraklık yurdu olarak hayata geçirdiklerini kaydetti.
     Büyükşehir Belediyesinin tüm tadilatlarını yaparak güzel bir merkez yaptığını belirten Öztürk, çevre köylerden ve şehir dışından gelen çırakların güzel bir ev ortamına kavuştuğunu dile getirdi. Öztürk, Burada çırakların sadece barınma ihtiyaçları giderilmiyor. Çıraklara akşam yemeği, sabah kahvaltısı da veriliyor. Burada kültürel ve sosyal etkinlikler de yapılıyor. Bu hizmet Antalya halkından kazanılanın, yine Antalya halkına harcandığının güzel bir göstergesidir diye konuştu.
     İşadamları, böyle bir çalışma yaptıkları için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydına teşekkür etti.
     Yemeğe, Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk, Kepez Müteahhitler Derneği, Döşemealtı İşadamları Derneği, Kepez İşadamları Derneği ve Muratpaşa Müteahhitler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Başkan Akaydın, işadamları ve çıraklarla yemekte Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER