Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğüne

Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğüne Ertan Koska atandı


GAZİANTEP (A.A) - Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğüne Ertan Koska atandı.
     İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Diyanet İşleri Başkanlığı emrinde 1979-1989 yılları arasında çeşitli görevlerde bulunan Koska, 1987 yılında iktisat fakültesinden mezun oldu.
     1990 yılında görevinden ayrılarak Köln Üniversitesinde felsefe ve sosyoloji eğitimi almak için yurt dışına giden, daha sonra yurt dışındaki eğitimi yarıda bırakarak 1994 yılında Türkiyeye dönen Ertan Koska, İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.
     Bu görevi devam ettirirken Beyaz Masa yöneticiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bem-Bir-Sen Başkanlığı görevlerinde bulunan Koska, 1997 yılında, Gaziantep Milletvekili Doç. Dr. Kahraman Emmioğlunun meclis danışmanlığını yaptı. Bu görevi sürdürürken aynı yılın temmuz ayında Gaziantep Çevre Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atanan Koska, 15 yıldır aynı görevde bulunuyordu.
     Geçen hafta Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü Gaziantep İl Müdürlüğü görevine atanan, evli ve 2 çocuk sahibi Ertan Koska, orta derecede İngilizce, Almanca ve Arapça biliyor.
    
     Muhabir: Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğüne Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER