Başbakan Erdoğan Şanlıurfaya gidiyor

Başbakan Erdoğan Şanlıurfaya gidiyor -Erdoğan, Akçakale ve Ceylanpınardaki çadır kentlerde kalan Suriyelileri ziyaret edecek -Viranşehirde halka hitap edecek Erdoğan, 1968de Süleyman Demirelin yaptığı ziyaretten sonra ilçeye


ŞANLIURFA (A.A) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yarın ve pazar günü Şanlıurfada toplu açılış törenlerine katılacak, Akçakale ve Ceylanpınardaki çadır kentlerde kalan Suriyelileri ziyaret edecek.
     Başbakan Erdoğan, yarın ilk olarak Şanlıurfada yapımı tamamlanan tesislerin toplu açılış törenine katılacak. AK Parti İl Danışma Meclisinde partililere hitap edecek Erdoğan, akşam yemeğinde kentteki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelecek.
    
     -44 yıl sonra bir ilk-
    
     Cumartesi gecesini Şanlıurfada geçirecek Başbakan Erdoğan, pazar günü Viranşehir ilçesine gidecek. Erdoğan, 1968de Süleyman Demirelin yaptığı ziyaretten sonra Viranşehire giden ilk Başbakan olacak.
     Viranşehirdeki temaslarının ardından Ceylanpınar ilçesine geçecek Başbakan Erdoğan, ülkelerindeki olaylardan kaçarak Türkiyeye gelen Suriyeliler için kurulan çadır kentte incelemelerde bulunacak.
     Erdoğan, daha sonra Suriye sınırında bulunan Akçakale ilçesindeki çadır kentteki Suriyelileri ziyaret edecek.
    
     Muhabir: Hasan Öymez
     Yayıncı: Eda Ay
<< Önceki Haber Başbakan Erdoğan Şanlıurfaya gidiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER