Başbakan Erdoğan, AK Parti Kırıkkale teşkilatıyla

Başbakan Erdoğan, AK Parti Kırıkkale teşkilatıyla kahvaltıda buluşacak


KIRIKKALE (A.A) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın İç Anadolu Bölgesindeki 5 kentin AK Partili milletvekilleri, İl Başkanları, AK Partili Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları ve İl Kadın Kolları ile İl Gençlik Kolları Başkanları ile Çarşamba günü sabah kahvaltısında bir araya geleceği bildirildi.
     AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, AK Parti Genel Merkezinde gerçekleşecek olan toplantıya Kırıkkale ekibinin tam kadro katılacağı belirtildi.
     Toplantıya katılan, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale il Başkanı Mehmet Demir, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Kadın Kolları Başkanı Hülya Tülay İğde ve Gençlik Kolları Başkanı Ferit Olukdan oluşan Kırıkkale ekibiyle, Başbakan Erdoğanın özel olarak bir görüşme yapmasının beklendiği ifade edildi.
     Yerel seçimlerin de masaya yatırılacağı toplantıda, Kırıkkalede yapımı devam eden projelerin masaya yatırılacağı belirtildi.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Başbakan Erdoğan, AK Parti Kırıkkale teşkilatıyla Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER