Başarılı sporculardan Antakya Belediye Başkanı Savaşa

Başarılı sporculardan Antakya Belediye Başkanı Savaşa ziyaret


HATAY (A.A) - Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Muay-Thai Takımı sporcusu Sabri Can Çipe, 29 Kasım-2 Aralık tarihlerinde yapılan Muay Thai Balkan Şampiyonasında 15 yaş kategorisinde ede ettiği şampiyonluğun ardından Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaşı ziyaret etti.
     Belediye Başkanı Savaş, yapılan ziyaretten ve elde edilen başarılardan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu kaydetti.
     Gençlerin önünü açmak, onlara imkanlar sunmak ve milli takımlar seviyesine sporcu yetiştirmek üzere kurdukları Gençlik Spor Kulübünde faaliyet gösteren sporcun, kenti değişik platformlarda ve farklı spor branşlarında en iyi şekilde temsil ettiğini ifade eden Savaş, Çocuklarımızın, gençlerimizin arzu ettikleri ortamları kendilerine sunarak elde ettikleri başarılarda bir nebze payımız varsa ne mutlu bizlere. Basketbolda, voleybolda, futbolda, masa tenisinde, satrançta, atletizmde, yüzmede ve daha birçok spor branşında gençlerimiz kurumumuzu, şehrimizi ve ülkemizi başarıyla temsil ediyorlar. Tüm branşlarımızda sporcularımızın başarılı olmaları bizlere gurur ve sevinç kaynağı oluşturuyor dedi.
     Muay-Thai Takımı Antrenörü Ahmet Kural ve Bekir Tüm, Başkan Savaşın Muay Thai spor branşına ve sporculara verdiği destekten ötürü teşekkür etti.
     İstanbulda düzenlenen Balkan Şampiyonasında takım sporcularından Sabri Can Çipenin Balkan Şampiyonu, +86 kilogramda Ali Erdurmuşun ise Muay-Thai Türkiye Süper Liginde finale kadar yükseldiğini belirten Kural, sporcunun aralık ayı içerisinde yapılacak olan final maçını kazanması halinde Taylandda yapılacak Kraliyet Kupasına katılacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Salim Taş
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Başarılı sporculardan Antakya Belediye Başkanı Savaşa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER