Başarılı 40 kız öğrenciye Ankara gezisi

Başarılı 40 kız öğrenciye Ankara gezisi


VAN (A.A) - Başkale Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçedeki farklı okullarda okuyan 40 öğrenci 5 günlük Ankara gezisine götürüldü.
     Milli Eğitim Müdürü Adil Demir, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının desteğiyle ilköğretim 6,7 ve 8. sınıflarda eğitim gören başarılı ve maddi durumu iyi olmayan 40 öğrenci için Ankaraya gezi düzenlediklerini bildirdi. Öğrencilere 3 öğretmenin eşlik ettiğini ifade eden Demir, uçakla gidip gelen öğrencilerin tüm ihtiyaçları Kaymakamlık ve Milli Eğitim tarafından karşılandığını söyledi.
     Başkalenin dışına hiç çıkmayan bu öğrencilerin Anıtkabir, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Hayvanat Bahçesi ve Ankaranın tarihi ve turistik yerlerini gezme fırsatını bulduklarını anlatan Demir, bu gezinin öğrencilerin ufuklarının açılmasında hayatlarının önemli dönüm noktalarından biri olarak gördüklerini kaydetti. Demir, bu geziyle iyi bir moral kazanan öğrencilerin milli birlik ve beraberlik ruhu içinde yaşandığı bölgeleri yerinde görerek, öğrenme şansını elde ettiklerini vurguladı.
     Geziye katılan öğrenciler kendilerine bu imkanı tanıyan yetkililere teşekkür etti.
    
     Muhabir: Zafer Tayfur
     Yayıncı: Yahya Öylek
<< Önceki Haber Başarılı 40 kız öğrenciye Ankara gezisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER