Başarı Hukuk ve Toplum Derneğinden kınama

Başarı Hukuk ve Toplum Derneğinden kınama


KIRIKKALE (A.A) - Başarı Hukuk ve Toplum Derneği, Kırıkkale Barosu avukatlarından Uğur Yıldırıma yönelik yapılan saldırıyı kınadı.
     Dernekten yapılan yazılı açıklamada, işi sadece kanun önünde müvekkilini savunmak olan avukatların uğradığı saldırıların sayısının her geçen gün arttığı belirtilerek, avukatların sadece kendisini değil, kendilerini avukat olarak tutan müvekkilleri savunduklarını kaydettiler.
     Yazılı açıklamada şu ifade yer verildi:
     14 Ocakta bürosunda bulunduğu sırada müvekkili tarafından kesici aletle fiili saldırı sonucu avukat Uğur Yıldırımın yaralandığı haberini öğrenmiş bulunmaktayız. Yapılan bu saldırı sadece sayın Yıldırımı değil biz avukat arkadaşlarını da derinden üzmüş ve yaralamamıştır. Sebep ne olursa olsun, gerekçe ne olursa olsun bir avukatın kendi bürosunda yaralanması darp edilmesi çok büyük bir rezalettir. Uğur Yıldırıma yapılan bu saldırıyı gerçekleştirenleri kınıyor ve meslektaşımızın en kısa zamanda iyileşerek her türlü haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı haklı mücadelesine devam etmesini diliyoruz.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Başarı Hukuk ve Toplum Derneğinden kınama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER