Bartın Valisi Savur:

Bartın Valisi Savur: -Bayram sevincini paylaşma adına yollara düşen halkımızın, trafikte dikkatli olup kurallara uymalarını, dikkatsiz ve tedbirsiz davranmamalarını istirham ediyorum


BARTIN (A.A) - Bartın Valisi Bülent Savur, bayram sevincini paylaşma adına yollara düşen halkın trafikte dikkatli olup kurallara uymalarını, dikkatsiz ve tedbirsiz davranmamalarını istedi.
     Savur, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında bayramların milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarını kuvvetlendiren, manevi hasletleri geliştiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı müstesna günler olduğunu belirtti.
     Paylaşma ve yakınlaşmanın zirveye ulaştığı Kurban Bayramına millet olarak kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Savur, şunları kaydetti:
     Hiç kuşkusuz kestiğimiz kurbanların arkasında yatan mana ve hikmet bizi Allaha yaklaştırmakta, bu yakınlaşma, insanlığımızı daha da derinleştirmekte, merhamet duygularımızı harekete geçirmekte, kendimize ve çevremize karşı sorumluluklarımızın farkına varmamızı sağlamaktadır. Bu mübarek günlerde şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla anıyoruz. Unutmayalım ki, böyle büyük güçlü bir ülkede özgürce yaşayabiliyorsak bunu onlara borçluyuz. Şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz hepimize emanettir. Onlar en değerli varlıklarını bu ülke için feda etmişlerdir. Vatandaşlarımdan istirhamım mahallelerinde, çevrelerinde, köylerinde, şehit ailelerini, gazilerimizi ziyaret etsinler ve onları sahiplensinler. Yurt içindeki ve yurt dışındaki bütün Bartınlı hemşehrilerimizin de bayramlarını tebrik ederken, sevincin hüzne dönüşmemesi için bayram sevincini paylaşma adına yollara düşen halkımızın trafikte dikkatli olup kurallara uymalarını, dikkatsiz ve tedbirsiz davranmamalarını istirham ediyorum.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Bartın Valisi Savur: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER