Bartın Valisi Savur, gazetecilerle bir araya

Bartın Valisi Savur, gazetecilerle bir araya geldi


BARTIN (A.A) - Bartın Valisi Bülent Savur, düzenlediği toplantıyla ilde görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.
     Savur, İl Jandarma Alay Komutanlığı Sosyal Tesislerinde düzenlediği toplantıda, 4,5 aylık görevinde kentteki gazetecilerin duyarlı olduğunu ve sorumlu gazetecilik anlayışıyla hareket ettiklerini belirtti.
     Bazı gazetecilerin sadece ses kayıtlarına bakarak haber yapmalarının gazetecilik olmadığını savunan Savur, gazetecilerden kendisi ile ilgili haberlerin anlamını kaybetmeyecek şekilde ya da en azından garip bir hal almayacak şekilde yayınlamalarını istedi.
     Savur, gazetecilerin kamu kurumlarından bilgi almada yaşadıkları sıkıntıları dile getirmeleri üzerine ,Daire müdürlerine bilgi vermemeleri konusunda değil, valiliğimizin izni olmadan demeç vermeme konusunda genelgem oldu. Demeç ayrı bir şey, bilgi ayrı bir şeydir. Tabi ki kurumlarımız faaliyetlerini kamuoyuna duyuracaklar ve bunu da sizin aracılığıyla yapacaklar. Geneldeki anlamda yanlış anlaşılma olmuş olabilir. Bunu ilk daire müdürleriyle yapacağımız toplantıda düzeltelim ve daire müdürlerimiz size konularıyla ilgili bilgi verebilsinler diye konuştu.
     Savur, Bartını bütün olarak olduğundan nasıl daha ileri götürebilmenin gayreti içinde olduklarını vurgulayarak, turizmde profesyonel bir planlama, sanayide yeni alan oluşturma ve sanayi enerjisinde ihtiyacı karşılama konusunda çalışmaların sürdüğünü kaydetti.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Bartın Valisi Savur, gazetecilerle bir araya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER