Bartın TSO meclis toplantısı yapıldı

Bartın TSO meclis toplantısı yapıldı


BARTIN (A.A) - Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) aralık ayı meclis toplantısını yaptı.
     TSO Başkanı İsmail Toksöz, Grand Astra Otelde gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada yılın son meclis toplantısını yaptıklarını anımsatarak, 4 yıllık çalışma döneminde tüm meclis ve yönetim kurulu üyelerinin özveriyle çalıştıklarını söyledi.
     Şubat ve mart ayında odalarında seçimlerin yapılacağını da kaydeden Toksöz, şöyle konuştu:
     Görevde olduğumuz 4 yıl içinde bir başarı yakalayabilmişsek, bu hepimizin başarısıdır. Burada birlik beraberlik içerisinde olduğumuz sürece başarı olacaktır. Gönlüm ister ki, seçimlerde buradaki arkadaşlarımızdan hiç eksilme olmasın. Çünkü biz kanunsuz hiçbir işe tenezzül etmedik, hep üyelerimiz, iş alemi için çaba gösterdik. Huzurlu bir ortamda çalıştık. Kavga olan yerde birlik beraberlik olmaz, başarı da olmaz. Bu meclis toplantımızın tüm üyelerimize, camiamıza ve iş alemine hayırlı olması temenni ediyorum. 2013 yılının meclisimize, üyelerimize, işadamlarımıza, esnafımıza ve tüm Bartınımıza önce sağlık ve mutluluk sonra bol kazançlar getirmesini temenni eder yeni yıllarını kutlarım
     Meclis Başkanı Halil Çelen de bir yılı geride bıraktıklarını ifade ederek Tüm yıl boyunca bizlerle omuz omuza çalışan tüm meclis üyelerimize ve her türlü fedakarlığı göstererek en iyi şekilde bizleri temsil ederek büyük başarılara imza atan yönetim kurulumuza teşekkürlerimi sunarım dedi.
     Toplantıda Toksöz ve Çelen tarafından yönetim kurulu ve meclis üyelerine hizmetlerden dolayı plaket takdim edildi.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Bartın TSO meclis toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER