Bartın Belediye Başkanı Akın:

Bartın Belediye Başkanı Akın: -Kentimiz, alt ve üstyapısıyla, sorunsuz şekilde uzun yıllar hizmet verecek yollarla daha yaşanabilir ve huzurlu bir kent haline gelecektir


BARTIN (A.A) - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kentimiz, alt ve üstyapısıyla, sorunsuz şekilde uzun yıllar hizmet verecek yollarla daha yaşanabilir ve huzurlu bir kent haline gelecektir dedi.
     Akın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte evlere yeraltından ulaştırılan elektrik, telefon, internet ve doğalgaz çalışmaları sebebiyle yoğun bir altyapı çalışması olduğunu belirtti.
     Belediye olarak altyapı çalışmaları tamamlanan bozuk yolların söküm ve tesviye çalışmalarının ardından düzenleme yaptıklarını anlatan Akın, şunları kaydetti:
     Bu kapsamda doğalgaz hattının tamamlanmasını bekleyen Asma Caddesinde, yüklenici firma tarafından başlanan antik görünümlü parke taşlarla yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarımız sürüyor. Diğer taraftan yine doğalgaz ve diğer altyapı çalışmaları dolayısıyla beklettiğimiz Gölbucağı Mahallesinde bozuk yol ve kaldırımlarda söküm çalışması başlattık. Bu noktada başladığımız söküm işinin ardından yeni kaldırım çalışmalarına başlanacak. Gölbucağı kavşağından Asma Köprüye kadar olan yolu sıcak asfaltla kaplayacağız. Kentimiz, alt ve üstyapısıyla, sorunsuz şekilde uzun yıllar hizmet verecek yollarla daha yaşanabilir ve huzurlu bir kent haline gelecektir.
    
     Muhabir: Selim Bostancı / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Bartın Belediye Başkanı Akın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER