Bartın Barosu olağan genel kurulu

Bartın Barosu olağan genel kurulu -Cumhuriyet Başsavcısı Yılmaz: -İstanbul gibi bir yerde Çağlayanda, Kartalda adliye sarayı yapılacak yer bulunuyor ama Bartında bulunmuyor.


BARTIN (A.A) - Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, İstanbul gibi bir yerde Çağlayanda, Kartalda adliye sarayı yapılacak yer bulunuyor ama Bartında bulunmuyor dedi.
     Yılmaz, Bartın Barosu olağan genel kurulunda yaptığı konuşmada, kentin önemli sorunlarından birinin adliye sarayı binası eksikliği olduğunu söyledi.
     Bina inşasına yönelik yer temini konusunda sorunlarla karşılaştıklarını anlatan Yılmaz, şöyle konuştu:
     Ülkenin her yerinde adliyeler için yer bulundu. İstanbul gibi bir yerde Çağlayanda, Kartalda adliye sarayı yapılacak yer bulunuyor ama Bartında bulunmuyor. Bartın çok değerli herhalde bilemiyorum. İnşallah bunu da hallederiz. Valimizden, vekillerimizden ve belediye başkanımızdan yer konusunda yardımcı olmalarını istiyoruz. İnşallah bu işi başarırız. Maalesef adliye sarayında olduğu gibi açık cezaevi yapımı için de bir yer bulamadık. Öyle bir yer gösterilemedi. Şu anda açık cezaeviyle ilgili proje aşamaları devam ediyor.
     Tek listeyle gidilen seçimlerde Bartın Barosu başkanlığına yeniden avukat Kamil Altan seçildi.
     Genel kurula AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, çok sayıda avukat ve davetli katıldı.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Bartın Barosu olağan genel kurulu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER