Bartında karne dağıtım töreni

Bartında karne dağıtım töreni


BARTIN (A.A) - Bartında, 2011-2012 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla Gazi İlköğretim Okulunda karne dağıtım töreni düzenlendi.
     Bartın Valisi İsa Küçük, törende yaptığı konuşmada öğrencilerin tatillerini balık tutarak, satranç oynayarak, dans ederek, müzik kurslarına giderek ve kitap okuyarak geçirmelerini istedi.
     Vali Küçük, konuşmasını şöyle sürdürdü:
     Kitap okuyarak kendimizi zenginleştirir. Sürekli kendimizi yenileyip, yarınlara hazırlanırsak ilimiz ve ülkemiz, millet olarak hayatımız başarılı olacaktır. Ancak bunu başaramazsak, hem bireysel olarak, hem de ülkemiz olarak dünyadaki büyük yarışta kaybeden oluruz. Onun için tatili okul gibi değerlendirin. Tatilde mutlaka kitap okuyun. Önümüzdeki eğitim öğretim döneminden itibaren yeni bir uygulamaya geçiliyor. Bazı okullarımızın fiziki kullanımı değişecek. Hangi okullarda değişiklik yapılacağı İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün internet sitesinde açıklanacaktır.
     İl Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker de il genelinde 1670 derslikte, okul öncesinde 3 bin 114, ilköğretimde 22 bin 550, orta öğretimde 8 bin 300 olmak üzere toplam 33 bin 964 öğrencinin karne aldığını söyledi.
    
     Muhabir: Selim Bostancı / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Bartında karne dağıtım töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER